A Gordon & Webster Zrt. kontrolling megoldása

  • önkiszolgáló üzleti intelligenciára épülő kontrolling lehetőség (self-service kontrolling),
  • minden a kontroller kezében összpontosul az adatintegrációtól a modellépítésen át a riportkészítésig,
  • mindezt ráadásul a megszokott EXCEL környezetben az Advanced Budgeting segítségével.

 

Tudjon meg többet tervező és elmező szoftverünkről

 

 

 

Mit kínálunk? 

Otthonos környezet – Mi tudjuk, hogy a kontrolling munkaeszköze az Excel. Nem Önnek kell megtanulnia adatbázist kezelni – megtanítjuk rá Excel-ét!

Rugalmasság – Tervezzen úgy, ahogy valós üzleti logikája megkívánja, egy adatkocka képességeinek támogatásával. Top-down szimuláció, testreszabott bottom-up tervezés, adatbekérő felületek, korlátlan számú verzióban – mindezt egy eszközzel, az Excel-en belül.

Időmegtakarítás – Koncentráljon az elemzésre! Bízza az automatizálható részfeladatokat rendszerünkre, hogy a „favágás” (adatgyűjtés, riportgenerálás, riport-frissítések, strukturális változások követése stb.) ne vegyen el többet értékes idejéből.

Hozzáadott érték – Támogatjuk speciális kontrolling feladatait is: bónuszkalkuláció, termék és partner szintű fedezetszámítás, költségfelosztás, értékesítési terv alapján gyártási terv készítés, kapacitás-figyelés, készlet-korosítás – hogy csak néhányat említsünk az Advanced Budgeting által kínált lehetőségek közül.

Kontrolling A-Z – Vezérelje a teljes kontrolling folyamatot Excel-be épülő irányítópultjáról az adatintegrációtól a riportolásig

 

Csatlakozzon szakmai fórumunkhoz: tudjon meg többet az Advanced Budgeting szoftverről és a kontrolling szakma újdonságairól.