2018-ban közel 300 ügyfél választotta a Gordon & Webster Zrt. szolgáltatásait! 22 éve dolgozunk azon, hogy szakértelmünkkel terhet vegyünk le ügyfeleink válláról.

Akik vagyunk

A Gordon & Webster Tanácsadó és Befektetési Zrt. 1997-ben alakult, azzal a céllal végzi tanácsadói tevékenységeit, hogy értéket teremtsen jelenlegi és jövőbeli ügyfelei számára egyaránt. A csapatot közgazdász, jogász és informatikus szakemberek, tanácsadók képezik, akik jelentős helyi és nemzetközi tapasztalattal rendelkeznek, továbbá széleskörű támogatottságot élveznek partnereink részéről is.
A magyar iroda tanácsadói szolgáltatásokat nyújt a magyar piacon. Vállalatunk nemzetközi tanácsadó cégek és szoftverfejlesztők partnere.

Amiben hiszünk

Hiszünk a munkánkban, hiszünk a csapatmunka és az együttműködés erejében és hiszünk a szakmaiságban.

Munkatársainktól elvárjuk, hogy sajátjukként kezeljék mind az ügyfeleink, mind cégünk erőforrásait, ezáltal növelve hatékonyságukat. Célunk a legjobb minőség biztosítása maximális költséghatékonysággal. Megértjük ügyfeleink vízióit és a megvalósítás szolgálatába állítjuk a tudásunkat, tapasztalatunkat és eszközeinket.

Ügyfeleink érdekeit sajátunk elé helyezzük, hiszen az ő elégedettségük a mi sikerünk záloga. Ez azt is jelenti, hogy alternatívákat javaslunk, ha a partnerünk által kért megoldás szerintünk nem szolgálja az érdekét. Függetlenek maradunk és vitára készek, népszerűségünk elvesztése árán is, ha ez hozzásegít bennünket a megbízóink számára tökéletes eredményhez.

Sikerünk és elégedettségünk ügyfeleink sikeréből és elégedettségéből fakad.

Amivel foglalkozunk

Tevékenységi körünk magába foglalja a kontrolling tanácsadást, adó és transzferár tanácsadást, cafeteria-rendszerek bevezetését és szoftveres támogatását, szervezetfejlesztést, tréningek, képzések szervezését, stratégiai menedzsmentet, ERP kiválasztást, valamint IT tanácsadást. Ezen kívül is foglalkozunk az ügyfeleinknél felmerülő problémák informatikai megoldásával.

Ügyfeleink számára értéket jelent a széles kínálat, a kiváló minőség és a mélyreható ismeretek a különböző iparágak terén. Szolgáltatásainkat magyar, angol és német nyelven nyújtjuk, ami számtalan lehetőséget kínál ügyfeleink egyéni igényeinek kielégítésére helyi és nemzetközi szinten egyaránt. Nemzetközi hálózatunknak köszönhetően minden helyzetben a legjobbat tudjuk nyújtani megbízóinknak.

Megbízóink bizalmát teljes elkötelezettségünkkel, támogató hozzáállásunkkal, munkánk minőségével és magas színvonalú szolgáltatásunkkal nyerjük el. Meglevő ügyfeleink mindegyike támogatta az innovációt üzleti gyakorlatában és ez további sikerekre vezette segítségünkkel őket.

Amennyiben bővebb információval szolgálhatunk, munkatársaink örömmel állnak rendelkezésére.